Flyttstädning Karlstad

Komplett flyttstädning
Intresseanmälan
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Vår städfirma erbjuder även våra städtjänster i följande städer

Övrigt – Så går en slutstädning till

Flyttstädning – Hur utförs flyttstäd av ett hem?

Utflyttning av en lägenhet eller hus kan vara arbetsintensiv och tidskrävande jobb. Du kan dock inte helt stänga dörren för ditt gamla hem förrän du har rensat ut dina saker och städas upp. Vissa hyresvärdar kommer att specificera dina ansvar i hyresavtalet, andra kan inte.

Kök och matplats

så rengör du köket bäst

Den bästa tiden att städa under flytten är när du har de flesta av dina ägodelar packade och ur vägen. Detta gäller särskilt i köket.

– Använd en trasa och en allrengöringsmedel att torka ur skåp, hyllor och lådor.

– Torka insidan och utsidan av kylskåpet. Kasta ut all överbliven mat som du inte tar med dig. Att hoppa över detta steg kan orsaka att någon mat blir kvar i och ge bilda enda röra för din hyresvärd att städa upp.

– Torka bänkar, diskhon och apparater.

– Rengör spis och ugn ordentligt.

– Sopa och tvätta golvet.

Badrum

Det är bäst att städa badrummet den sista dagen du kommer att vara i ditt gamla hem, särskilt eftersom smuts kan bygga upp i detta rum snabbt. Först, putsa speglar och fönster. Torka sedan av alla skåp eller hyllor. Skrubba toaletten, badkaret och handfat. Slutligen, sopa och tvätta golvet. Se till att du skrubba runt basen på toaletten. Lämna en rulle toalettpapper som en tjänst till nästa hyresgäst.

Vardagsrum

Städa vardagsrum och sovrum efter att du har flyttat ut dina möbler. Detta kommer att göra det lättare att städa områdena under din säng och andra möbler. Se till att städa alla högtrafikerade områden, som vardagsrumgolvet grundligt när du är klar att flytta dina saker. Du kan dra in ytterligare smuts och lera i dessa områden när du flyttar saker ur huset.

–       Damma fönsterbänkar.

–       Sopa och skura golvet. Se till att rengöra under alla möbler.

Garage och gård

Vissa hyresgäster har tillgång till ett garage eller bakgård. Om du har, är det en bra idé att ge dessa områden en omgång innan du flyttar ut. För garage, borsta ner smuts och spindelväv i taket, rensa ut alla bänkar och lagerutrymmen, och sopa golvet. Städa sedan upp olja eller vätska spill från din bil. För bakgårdar, plocka upp skräp eller spillning från hund på marken. Flytta trädgårdsmöbler eller prydnadsföremål tillbaka till sina ursprungliga platser. Om du måste klippa gräset eller kratta löv som en del av ditt hyresavtal, gör det precis innan du flyttar ut.